Novi obrasci za pokretanje stečaja od strane poduzetnika

U jednom od prošlih brojeva našeg časopisa upoznali smo Vas s najznačajnijim odredbama novog Stečajnog zakona, koji je stupio na snagu u rujnu 2015. Podsjećamo kako odredbe novog Stečajng zakona uređuju predstečajni i stečajni postupak.

 Subjekti nad kojima se može provesti nad pravnom osobom i nad imovinom dužnika pojedinca, osim     ako stečajnim zakonom ili drugim zakonom nije drukčije određeno. Pri tome se dužnikom      pojedincem u smislu odredbi Stečajnog zakona smatra fizička osoba obveznik poreza na dohodak od samostalne djeltnosti...PS/S.P.

Cjelokupni tekst potražite u broju studeni  2015.  Poslovnog savjetnika. Više na linku....  

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik 

Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com 

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika. 

Ukoliko ste pretplatnik Poslovnog savjetnika, pitanje možete postaviti putem telefona u za to predviđeno vrijeme, naši savjetnici rado će vam odmah odgovoriti i riješiti vaše nedoumice iz područja poreza, prava i radnih odnosa. NAPOMENA: savjetnici NE odgovaraju na pitanja iz područja računovodstva, npr. knjiženja u glavnoj knjzi, te na pitanja vezano uz popunjavanje raznih poreznih obrazaca. Na takva pitanja dajemo savjete u okviru pretplate na časopis "Računovodstvo i porezi u praksi".

Call centar možete koristiti dva dana u tjednu, ponedjeljkom i petkom, na posebnom broju telefona uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem R1 računu za uplaćenu godišnju pretplatu na Poslovni savjetnik.

Više informacija o pretplati na časopis Poslovni savjetnik i načinu korištenja savjetničkih usluga možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742 svakim radnim danom od 8 do 16 sati.


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox