Od danas prometuje KLM-ov novi dodatni let Zagreb-Amsterdam

Najavljeni dodatni let KLM-a iz Amsterdama za Zagreb kreće od danas,1. ožujka 2021. Iako najavljen od sredine veljače, zbog epidemioloških razloga, let je bio odgođen. Dodatni let nastavit će se  i u ljetnom redu letenja te će nadopunjavati postojeću ponudu KLM-a na ruti Amsterdam – Zagreb - Amsterdam, a odvijati će se zrakoplovom tipa  Embraer ERJ-175.


Raspored novog leta biti će izuzetno pogodan za sve  putnike koji putuju iz Zagreba i regije jer će zrakoplov “prenoćiti“ u Zagrebu.

Bilo da putuju do Amsterdama, ili koriste Amsterdam kao tranzitnu točku, svi putnici profitirati će ranim polaskom zrakoplova iz Zagreba te kasnim polaskom iz Amsterdama za Zagreb. Ujedno će se moći povezati s drugim odredištima u svijetu u države u kojima je omogućeno putovanje.

Raspored novog leta zrakoplovne kompanije KLM:

KLM će od 1.3. do 9.3. letjeti 4 puta tjedno, a od 9.3. svakodnevno.

  • KL1939 će svakodnevno polijetati iz amsterdamske zračne luke  Schiphol  u 20.55 CET i slijetati u Zagreb u  22.55 po lokalnom vremenu.  
  • KL1938 će polijetati svaki dan u  06.30 sati po lokalnom vremenu iz Zagreba i slijetati u amsterdamsku zračnu luku Schiphol u 08:40 sati CET.

Održavanje zrakoplovnih letova na siguran i odgovoran način te postupno ponovno pokretanje letova tamo gdje su bili zaustavljeni, bio je prioritet KLM-a od izbijanja pandemije virusa COVID-19.

Sve dok se cijepljenje ne provode na široj populaciji, testiranje će i dalje biti jako važno. Za putnike koji putuju u Amsterdam iz područja s visokim rizikom nizozemska vlada zahtijeva antigenske testove, uz već postojeći zahtjev za PCR testom.

KLM je već poduzeo brojne mjere, poput HEPA filtera i maski za lice te je prilagodio usluge u zrakoplovu.

Za najnovije informacije prije putovanja KLM preporučuje upotrebu web stranice https://klm.traveldoc.aero/.

Fleksibilna politika rezervacije KLM svojim klijentima nudi fleksibilne uvjete rezervacije 100-postotnim promjenjivim ili povratnim kartama na svim svojim letovima do 31. prosinca 2021. Putnici mogu, iz bilo kojeg razloga izmijeniti rezervaciju, dobiti povrat novca ako više ne žele putovati ili dobiti naknadu ukoliko im je let otkazan. PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox