Otvorenje prijava poduzeća za Career Speed Dating 2021.

Šesti po redu Career Speed Dating otvorio je svoje prijave za sva poduzeća u potrazi za studentima FER-a i ostalih fakulteta STEM usmjerenja.


Ovogodišnji Career Speed Dating, koji okuplja i upoznaje poduzeća sa studentima kroz spoj speed datea i razgovora za posao, održat će se 9. prosinca 2021. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Organizatori događaja su Centar karijera  FER-a te eSTUDENT. Sva zainteresirana poduzeća u potrazi za mladim i ambicioznim praktikantima i zaposlenicima mogu se prijaviti od 6. do 24. rujna 2021. 

Dobra prilika za svakog sudionika  

Career Speed Dating donosi brojne prilike kada je u pitanju ostvarivanje poslovne suradnje, kako za predstavnike poduzeća tako i za studente STEM usmjerenja. Kroz niz osmominutnih intervjua, poslodavci se razgovaraju s prijavljenim studentima. Pritom, poslodavci dobivaju pristup životopisima prijavljenih studenata i povratnu informaciju koju su im nakon razgovora dodijelili studenti. Naposljetku, uz priliku da možda baš na Career Speed Datingu upoznaju svoje buduće kolege, sudjelovanje na događaju omogućuje poduzećima da studentima predstave sebe i programe studentskih praksi koje nude. 

Ne čekajte s prijavom… Save the Date!

Odvažite se prijaviti svoje poduzeće na ovogodišnji Career Speed Dating jer prijave traju tri tjedna. Događaj će biti organiziran uz poštivanje u tom trenutku važećih epidemioloških mjera. Za više informacija o Career Speed Datingu, posjetite internetsku ili Facebook stranicu događaja. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox