Ovo ljeto vlakom od Splita do Moskve

Savezna putnička kompanija, podružnica Ruskih željeznica, ovoga ljeta uvodi izravnu željezničku liniju na relaciji Moskva-Split u razdoblju između 17. lipnja i 26. kolovoza.

Na vlak br. 15/16 koji prometuje na liniji Moskva-Budimpešta biti će dodana još jedna kompozicija. Vlak koji kreće u subotu iz Moskve stiže u Budimpeštu sljedeći utorak, a kompozicija će biti pridodana vlaku br. 1204 Budimpešta-Split, gdje stiže u srijedu. Iz Splita vlak kreće za Moskvu u srijedu, sa stajanjem u Budimpešti u četvrtak, a na krajnje odredište, glavni grad Rusije, stiže u subotu.

Ruske željeznice imaju putničke linije za dvadeset zemalja u Europi i Aziji, povezujući Francusku, Njemačku, Švicarsku, Nizozemsku, Poljsku, Austriju, Slovačku, Češku, Mađarsku, Rumunjsku, Bugarsku, Monako, Italiju, Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru, Finsku, Kinu, Mongoliju i Sjevernu Koreju. Sveukupno je ponuđeno 48 međunarodnih linija. Željeznički promet, tvrde iz Ruskih željeznica, u 2011. godini drastično se povećao. Zabilježeno je čak 20 posto više putnika nego u 2010. godini.

Karte se, od 2010., mogu u Europi kupiti putem sustava Hermes. Još nije poznato kolika će biti cijena putne karte od Moskve do Splita. (Hina/HT)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox