Poduzetnički Forum HAMAG-BICRO-a

Tema prvog Poduzetničkog Foruma HAMAG-BICRO-a, koji će se održati u utorak 4.11. u 14.00 u Kongresnom centru Forum Zagreb, je Poduzetnik početnik:  "Od ideje do realizacije". U okviru događanja koje će svečano otvoriti Darko Liović, predsjednik Uprave HAMAG-BICRO-a, kratku prezentaciju na temu "Kako do jamstva HAMAG-BICRO-a" održat će Marijana Oreb, ravnateljica Sektora za financijsku podršku kroz jamstva HAMAG-BICRO-a.

U panel raspravi sudjelovat će predstavnici bankarskog sektora i konzultanata, a potom slijedi razmjena dobre prakse za poduzetnike u obliku radionica kroz paralelne rasprave na tri okrugla stola s temama Pisanje poslovnog plana i Kreditiranje (banke i leasing).

Poduzetnički Forum HAMAG-BICRO-a osmišljen je kao niz stručnih radionica za poduzetnike koje će se odvijati jednom mjesečno tijekom godinu dana. Cilj ovog projekta jest ukazati na prilike i probleme s kojima se poduzetnici susreću kroz stručna predavanja i panel rasprave. Sudjelovanje je za poduzetnike potpuno besplatno.

HAMAG-BICRO se tijekom 20 godina poslovanja ustrajno zalaže za rast i razvoj malog i srednjeg poduzetništva u Hrvatskoj. PS/S.P.

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter  Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox