Premijerka ''japajajac'': 39 puta na konferenciji rekla ''JA''

Premijerka je Kosor, iz mnogima još nepoznatog razloga, jučer sazvala novinsku konferenciju kako bi pojasnila i preko medija javnosti ponovila što je sve to ona učinila otkada je preuzela vodstvo Vlade. Naravno uvijek se njene riječi ''seciraju'' do detalja, pa je ovaj put izbrojano koliko je puta premijerka rekla ''JA''.

 

Kosorova je navela i ocijenila kako je obavila puno teškog posla otkada je preuzela vladu, a za što uglavnom nije imala podršku oporbe. Sada istu poziva na razgovore i ne pomišlja o raspuštanju vlade, barem ne prije dovršenja pregovora za Europsku uniju.

Osim toga Kosorova je navela kako ljudi u demokratskim zemljama, pa i u Hrvatskoj mogu prosvjedovati, ali kako ''vlada kojoj je ona na čelu ima čvrstu potporu u parlamentu'', a upravo o tome ovisi stabilnost iste.

Kada se sve skupa uzme u obzir, Kosorova je sazvala novinsku konferenciju kako bi održala ''nulti govor'' u kojem je puno toga rekla, a ništa novo zapravo nije kazala. Najviše je naglašavala što je sve ona sama učinila.

U izrezanom videu s konferencije, izbrojano je kako je premijerka 39 puta ponovila ''JA''. Očito je kako premijerku njeni savjetnici nisu učili kako državu treba voditi ''odozdo prema gore'', odnosno da zajedno sa svojom vladom i narodom treba rješavati goruće probleme i učestalije, ako već ne prakticirati, onda barem ponavljati ''MI''. A ukoliko se ne mogu riješiti, onda poslušati glas svoga naroda… (SJ)

 

 

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox