Prijavite se na vrijednu nagradnu igru i osvježite svoj dom

Za sve one koji su čekali toplije dane kako bi se odlučili na osvježenje doma, Mastercard je na platformi priceless.com pripremio posebna digitalna iskustva i vrijedne nagrade. Riječ je o nagradnoj igri koja traje do kraja lipnja u kojoj će oni najsretniji svoj životni prostor uljepšati prepoznatljivim komadima namještaja Marije Stjepanović, vlasnice tvrtke Retro Design ili u potpunosti preurediti jednu prostoriju svoje kuće ili stana uz pomoć poznate dizajnerice interijera Mirjane Mikulec.


Kako bi domovi diljem Hrvatske ovog ljeta zablistali u punom sjaju, Marija i Mirjana su ekskluzivno za korisnike Mastercard® kartica pripremile čitav niz korisnih savjeta za jednostavni i brzi makeover. U prvom  digitalnom iskustvu, Marija iz Retro Designa predstavila je svoju radionicu vintage namještaja u Soblincu te pokazala sve čari restauracije stare komode koju je u nekoliko koraka pretvorila u jedinstveni komad namještaja. S druge strane, Mirjana Mikulec je podijelila brojne savjete kako u potpunosti osvježiti dom uz minimalne preinake te na koji način maleni kutak za rad organizirati kao savršeni kućni ured u kojemu ćete zaista uživati obavljajući svakodnevne poslovne zadatke.

Registracijom na priceless.com i besplatnim preuzimanjem minimalno jednog od ovih dvaju iskustva, svi će korisnici Mastercard kartica neupitno naučiti korisne trikove koji će ih motivirati na jednostavne i kreativne uradi sam projekte. Također, imat će i jedinstvenu priliku ući u bubanj vrijedne nagradne igre u kojoj će moći osvojiti potpuni makeover prostorije do 20 m² pod stručnim vodstvom Mirjane Mikulec ili vintage fotelju brenda Retro Design s pripadajućim tabureom.

Nagradna igra traje do 30. lipnja, a detaljna pravila nagradne igre moguće je pronaći na mastercard.hr.

Digitalna iskustva i nagradna igra dio su programa priceless.com, digitalne platforme koja nudi niz različitih iskustava prezentirajući diljem svijeta ono najbolje od naše zemlje. Upravo među tim jedinstvenim iskustvima, kreiranima posebno za korisnike Mastercard kartica, baš svatko može pronaći nešto za sebe – bilo da se radi o gurmanima željnima novih gastronomskih doživljaja i vještina, avanturistima koji obožavaju prirodu, zaljubljenicima u stjecanje novih znanja koje nam donosi digitalna tehnologija, osobama koje žele uvijek pratiti najnovije modne trendove ili onima koji se jednostavno žele odmoriti na manje uobičajen način. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox