Pristigle ponude: Za financijske konzultante 17 ponuda, za pravne 21

U Centru za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija (CEI) održano je javno otvaranje ponuda za usluge pravnog i financijskog savjetovanja na projektima u energetskom sektoru, za usluge pravnog savjetovanja pristigla je 21 ponuda, dok je za financijski dio pristiglo 17 ponuda, priopćeno je iz CEI-a.

Odabrani ponuditelji će s Centrom za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija potpisat okvirni sporazum za potencijalne projekte u trajanju od četiri godine.

Bitno je za napomenuti, navode iz CEI-a, kako su vrijednosti od 70 milijuna kuna za financijske i 20 milijuna kuna za pravne usluge okvirne te se odnose na procjenjenu vrijednost za dvadesetak i više projekata.

Ukoliko dođe do stvarne potrebe za konkretnim projektom vršiti će se mini nadmetanje među kompanijama s kojima će se sklopiti okvirni sporazum gdje će odlučujući faktor biti ponuđena cijena.

Isto tako, Centar po okvirnom sporazumu nije obavezan naručivati navedene usluge iz natječaja ukoliko ne bude potrebe za konkretnim projektima.

Centar će odluku o odabiru donijeti u roku ne dužem od 120 dana od dana otvaranja ponuda kako je i propisano u dokumentaciji za nadmetanje. (Hina/jk)

 

 


 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox