Promjena u vodstvu Uprave Triglav osiguranja d.d.

Nadzorni odbor Triglav osiguranja d.d. donio je odluku o imenovanju Denisa Burmaza za novog predsjednika Uprave, s početkom 16. rujna 2022. Na istoj sjednici donesena je odluka o sporazumnom prestanku mandata dosadašnjem predsjedniku Uprave Marinu Matijaci.


Denis Burmaz, po struci magistar ekonomskih znanosti, ima iskustvo u sektoru IT i telekomunikacija. Zadnjih 10 godina je u osigurateljnoj branši. Od 2016. godine bio je član Uprave Triglav osiguranja d.d.

Povodom imenovanja na mjesto predsjednika Uprave, Denis Burmaz izjavio je:

Za mene osobno ovo je velika čast, no i odgovornost. Društvo i ove godine uspješno posluje, usprkos izazovnom makroekonomskom i geopolitičkom okruženju. Primarni cilj Uprave Društva, i moj osobni, biti će zadržavanje pozitivnih trendova, uz usmjerenost na pružanje sveobuhvatne usluge klijentima, a naglasak će i dalje biti na temeljnim vrijednostima Grupe Triglav: angažiranosti, jednostavnosti i pouzdanosti. Održivo poslovanje, razvojno orijentirano okruženje za zaposlenike te daljnja digitalizacija procesa ključna su područja na koja ćemo usmjeriti pozornost u nadolazećem razdoblju.

PS/SM

 

Od 16. rujna 2022. Upravu Društva Triglav osiguranja d.d. čine Denis Burmaz kao predsjednik Uprave i Darko Popovski kao član Uprave.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox