Promjene u Upravi Društva

Nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na sjednici 17. listopada 2022. podržao je prijedlog predsjednika Uprave da se novim članom Uprave imenuje Blaž Jakič.


Također, podržao je sporazum o prestanku mandata člana Uprave Davida Benedeka koji stupa na snagu 31.12.2022. godine.

Novi član Uprave Blaž Jakič imenovan je na mandatno razdoblje od pet godina, a odluka stupa na snagu ispunjenjem prethodnih uvjeta među kojima je i dobivanje dopuštenja slovenske Agencije za nadzor osiguranja (AZN) za obavljanje funkcije člana Uprave.

Blaž Jakič već 12 godina radi u Grupi Triglav, prvo u matičnom Društvu, a prije šest godina svoje iskustvo i znanje prenio je u srpsku podružnicu Triglav osiguranje Beograd, gdje je na dužnosti člana izvršnog odbora Društva. Njegove trenutne odgovornosti uključuju IT, financije i računovodstvo, osobna osiguranja i upravljanje rizicima. Posjeduje široko stručno znanje o dvjema temeljnim djelatnostima Triglav Grupe (osiguranje i upravljanje imovinom) i dubinsko poznavanje regionalnih tržišta. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Ljubljani (2004.), a zatim magistrirao na London School of Economics u Velikoj Britaniji (2006.). PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox