Prvi sajam poslova namijenjen djeci

U organizaciji internetskog portala posao.hr 17. prosinca u prostoru Arene centra u Zagrebu održat će se prvi po redu Mali svijet poslova. Riječ  je o  jednodnevnom  događaju namijenjenom djeci predškolske i školske dobi, a koji će ih kroz zabavni i interaktivni program upoznati s raznolikim svijetom poslova kojima bi se u budućnosti mogli baviti.

Mali svijet poslova jedinstven je projekt ove vrste u Hrvatskoj, a specifičnim ga čini spoj sajma, radionice i igraonice. Događaj ima za cilj istovremeno povezati učenje, igru i zabavu kako bi se kod djece na zanimljiv način razvio interes za budućom profesionalnom karijerom. U središtu projekta je predstavljanje različitih zanimljivih zanimanja, a za sve prisutne – djecu i roditelje – ujedno će se osigurati prigodni zabavni  program te mnoštvo popratnog sadržaja. 

Saša Jurković, direktor portala posao.hr izjavio je: Naša je želja  da se ovim projektom na kvalitetan način afirmira paleta različitih profesija te da djecu već u najranijoj dobi na edukativan i istodobno zabavan način uvedu i pripreme za svijet odraslih.

Djeca će imati priliku saznati više o radu tvrtki na zabavnim i poučnim prezentacijama i pratećim slikovnim brošurama, te se upoznati sa zanimanjem pilota, radijskog voditelja, farmaceuta, nutricionista, radijskog voditelja, turističkog animatora, vatrogasca i tehnološkog stručnjaka. Posebnost ovog sajma jest i crtaonica u kojoj će djeca  uz pomoć animatora moći crtati, pisati, slikati na temu svijeta poslova te svoje radove javno izložiti na sajmu. (PS/HT)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox