Punih 60 godina kreiramo hotelijerske smjernice

Prije točno 60 godina na današnji datum osnovan je Jadran d.d. Crikvenica, hotelijerska kompanija koja se kao i većina hotelijerskih kuća u RH tijekom svih godina  transformirala i pozicionirala.


Unatoč brojnim promjenama, Jadran d.d. Crikvenica godinama je definirao smjernice hrvatskog hotelijerstva. Okrenuti viziji na čelu s novom predsjednicom uprave, Irinom Tomić, ovu hotelijersku kuću očekuju u sljedećem razdoblju od 4 godine novi strateški projekti i pozicioniranje koje ono zaslužuje.

Jadran d.d. Crikvenica predstavlja ne samo sinonim hotelijerstva, nego ono obvezuje. Htjela bih ovim putem zahvaliti svim građanima koji su svojim radom i suradnjom doprinijeli razvoju hotelijerstva kao i svojim suradnicima koji nastavljaju tradiciju. Dolaskom prije nepunih 90 dana na vodeću poziciju ovu hotelske kuće, još uvijek sam u fazi analize i ponosna sam što ću zajedno sa svojim timom predstaviti nove strateške smjernice razvoja ove hotelijerske kuće, izjavila je predsjednica uprave Jadran d.d. Crikvenica, Irina Tomić.

U sljedećem razdoblju očekuje se nova sinergija i zajednički projekti grada Crikvenice , Turističke zajednice Crikvenice i  Jadran hotela, ali i svih organizacija i pojedinaca koji razumiju da zajedno mogu doprinijeti još boljem turističkom pozicioniranju ove povijesne turističke destinacije. Danas Jadran d.d. Crikvenica upravlja sa 2131 smještajnom jedinicom, od čega jednim kampom i 17 hotela, s ukupno 302 stalno zaposlena radnika.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox