Quaestus Nekretnine pokrenule komercijalizaciju industrijske zone Klinča Sela

Quaestus Nekretnine objavile su na Zagrebačkoj burzi kako su kompletirale šesto ulaganje u nekretnine, a ovim ulaganjem fond izravno ulazi u zemljišno-knjižno vlasništvo 38.052 četvornih metara zemljišta u području industrijske zone Klinča Sela, gdje je već pokrenuo projekt industrijske zone Klinča Sela kroz suvlasništvo u društvu G-klasa.

 

U sklopu industrijske zone Klinča Sela planira se izgradnja modernog poslovnog parka sa svim pratećim sadržajima, kao odgovor na trenutnu i očekivanu potrebu za modernim prostorima logističke i industrijske namjene, s posebnim naglaskom na teretni promet željezničkom prugom.

Industrijska zona smještena je sa sjeverne strane autoceste od Zagreba prema Karlovcu, neposredno uz željezničku prugu Zagreb-Rijeka.

Industrijska željeznička pruga s planiranim terminalom za utovar i istovar unutar zone, neposredni pristup autocesti, blizina koridora Vb, te povezanost s morskim lukama na Jadranu i riječnom lukom u Sisku, čine industrijsku zonu Klinča Sela superiornom lokacijom za distribuciju robe na području Hrvatske, kao i za potencijalni regionalni distributivni centar, navode iz Quaestus Nekretnina. (Hina)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox