RealD 3D u multipleksima CineStar – toliko stvaran da je nestvaran!

Najmoderniji i najrašireniji svjetski 3D sustav – RealD 3D - instaliran je u multiplekse CineStar. Sustav ima najbolju svjetlosnu propusnost te time daje najbolji 3D efekt i najvjerodostojniji 3D prikaz na velikim ekranima.  Prvi RealD 3D film prikazan u Hrvatskoj je animirani hit Sammy na putu oko svijeta.

 

O RealD 3D – The New 3D


RealD je predvodnik 3D tehnologije i najrašireniji svjetski 3D sustav. U potpunosti je digitaliziran tako da se pomoću njega doživljava zapanjujuće realistično  i osvajajuće iskustvo. Za razliku od davnih dana i početaka  3D-a obilježenih naočalama od papira, RealD naočale izgledaju poput sunčanih, dizajnirane su da ugodno pristaju licu, mogu se jednostavno nositi i preko dioptrijskih naočala, te su ekološki u potpunosti prihvatljive.

RealD 3D predstavlja novu generaciju zabave, s jasnom i potpuno realnom slikom, toliko živopisnom da imate osjećaj kako ste zakoračili u film. RealD 3D dodaje dubinu i  stavlja vas u samo srce akcije, bez obzira putujete li neotkrivenim krajolicima ili se izmičete raznim objektima koji odjednom putuju dvoranom oko vas. (PS)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox