Saponia uvodi SAP S/4 HANA sustav nove generacije

Saponia nastavlja proces digitalne transformacije poslovanja, donošenjem odluke o implementaciji najnovije generacije SAP rješenja - SAP S/4 HANA sustava koji  inovativnom tehnologijom kombinacije ERP-a s BI sustavom, omogućava pristup  informacijama u realnom vremenu i efikasno odvijanje i kontroling poslovnih procesa bez obzira na lokaciju.


SAP S/4 HANA daje nam konkurentsku prednost: svaki donositelj odluke uvijek ima podatke koji su im potrebni, u trenutku kada im trebaju i stoga mogu brzo djelovati. Veliku ulogu u tome ima dostupnost sustava koju nam omogućuju partneri na projektu uz koje radimo dosad najveću modernizaciju poslovanja Saponije, ističe Dajana Mrčela, predsjednica uprave Saponije.

Drago mi je što je Saponia prepoznala naše dugogodišnje iskustvo i ekspertizu te vjerujem da će uz SAP-ova rješenja dodatno učvrstiti svoju poziciju tržišnog lidera. Transformacija poslovnih procesa ključna je za dugoročan uspjeh kompanija, a uz rješenje SAP S/4HANA ispunjavamo obećanje o inteligentnoj tvrtki čije se poslovanje temelji na inovativnim tehnologijama. Takve kompanije brže stječu nove uvide i donose informiranije odluke uz visoku razinu agilnosti, istaknula je Anita Lacmanović, generalna direktorica SAP-a Hrvatska.

Partneri Saponije u ovom velikom projektu su Hrvatski Telekom, Combis i mStart koji će implementirati kompleksan sustav IT okoline u HT podatkovnom centru, niz integratorskih usluga potrebnih za uspješnu instalaciju okoline te implementaciju SAP S/4 HANA poslovnog sustava.

Zahvaljujući integriranom pristupu i cjelovitim ICT rješenjima koja pružamo, Combis i Hrvatski Telekom u mogućnosti su adekvatno odgovoriti na najzahtjevnije potrebe naših korisnika i doprinijeti njihovoj digitalnoj transformaciji. Saponia je svjesna nužnosti digitalizacije i ponosna sam što ih u partnerstvu s mStartom podržavamo da uvođenjem najmodernijih tehnologija ostvare  značajno  unaprjeđenje u vođenju poslovnih procesa, rekla je Marijana Bačić, potpredsjednica za Korporativnu prodaju i ICT usluge u Hrvatskom Telekomu.

Implementacijom full scope ERP sustava pokrivene su sve poslovne funkcije i time se planira iskoristiti puni potencijal inteligentne upotrebe podataka u Saponiji kako bi donosili brže, bolje, informiranije odluke.

Kao dugogodišnji SAP partner, a ujedno i prvi partner na hrvatskom tržištu s certificiranim SAP S/4 HANA Best Practice rješenjem, mStart je prošle godine odradio prvi projekt konverzije na S/4HANA u Hrvatskoj čime smo potvrdili da smo jedan od predvodnika u realizaciji zahtjevnih i kompleksnih IT projekata. U suradnji s Hrvatskim Telekomom isporučit ćemo vrhunsko poslovno rješenje koje će ispuniti sva očekivanja Saponije, izjavio je Mate Krpan, predsjednik Uprave mStarta plus d.o.o.

Odlukom o migraciji na kolaborativnu platformu Microsoft office 365 i  uvođenju SAP sustava  Saponia radi značajan iskorak prema digitalnoj transformaciji jer, kao tvrtka bogate tradicije, okrenuta razvoju i inovacijama, svjesna je nužnosti digitalizacije za  unaprjeđenje poslovanja. PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox