Save the Date: Place2Go

Jedan od najaktraktivnijih sajmova u regiji ove godine nudi rekordan broj destinacija od kojih po prvi puta nastupaju Sejšeli, Obala Bjelokosti, Nigerija, Zanzibar i Nepal.


Više od 180 izlagača iz 20 zemalja, egzotične destinacije, nagradne igre, stručni paneli i atraktivna predavanja, poslovni susreti, radionice, susret s putopiscima i blogerima – sve vas to očekuje na najvećem do sada, sedmom Međunarodnom sajamu turizma PLACE2GO, koji će se održati od 16. do 18. ožujka u Areni Zagreb.

Prvi dan sajma do 16 sati isključivo je B2B karaktera. To je sjajna prilika za poslovno umrežavanje i sastanke s potencijalnim partnerima. Osim biznis dijela, tog dana očekuju vas zanimljive panel rasprave, predavanja i radionice vezane uz trendove u turizmu i putovanja.

Petak od 16 sati, subota i nedjelja otvoreni su za javnost, a ulaz je i ove godine besplatan. Pronađite inspiraciju za novo putovanje, upoznajte nove zemlje i otkrijte i vi zašto je PLACE2GO proteklih šest godina privukao oko tisuću izlagača iz više od 30 zemalja i više od 80 tisuća posjetitelja. Samo prošle godine posjetilo ga je više od 15 tisuća ljudi.

Već petu godinu generalni sponzor sajma je Turkish Airlines, pokrovitelji su predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović i Ministarstvo turizma, a ni ovaj put nije izostala podrška Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada Zagreba.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox