Schneider Electric osvojio nagradu “Energetski učinkovito rješenje godine”

Schneider Electric, predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, je na dodjeli nagrada Greek Energy Mastering Awards 2022 osvojio nagradu za „Energetski učinkovito rješenje godine“.


Greek Energy Mastering Awards prepoznaje najbolje prakse za odgovornu uporabu energije s težnjom ka održivijoj energetskoj budućnosti.  Pobjednici se biraju na temelju njihove sposobnosti u poticanju klijenata na kontinuirano poboljšavanje energetske i ekološke učinkovitosti, uključujući povećanje energetske učinkovitosti i smanjenje operativnih troškova.

Energetski učinkovito rješenje godine dodijeljeno je kompaniji Schneider Electric za uspješna rješenja i partnerstva koja je tvrtka razvila kako bi postigla najučinkovitije upravljanje energijom te poboljšala energetsku učinkovitost infrastrukture gradova (Smart Cities).

U kategoriji "Energetski učinkoviti i štedni proizvodi, tehnologije i usluge" Schneider Electric je osvojio i priznanje za SM AirSeT, srednjenaponsko rasklopno postrojenje bez SF6 plina. Schneiderovo nagrađeno rješenje, osim što doprinosi smanjenju operativnih troškova potrošača, ujedno podupire održivi okoliš. Zelena i digitalna SM AirSet rasklopna postrojenja koriste obični pročišćeni zrak kao izolacijsko sredstvo, te inovativnu tehnologiju rastavne sklopke temeljene na vakuumu, čime elektroindustrija napokon ima mogućnost nekorištenja stakleničkog SF6 plina u svojim postrojenjima. 

Schneider Electric je već proveo nekoliko uspješnih pilot projekata primjene svojih srednjenaponskih SM AirSeT postrojenja bez SF6 plina u elektroenergetskim poduzećima i tvrtkama, poput E.ON u Švedskoj i GreenAlp u Francuskoj. SM AirSeT se instalira svakodnevno, u privatnim elektrodistribucijskim mrežama te u raznim komercijalnim i industrijskim primjenama. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox