Schneider Electric unaprjeđuje svoju strategiju umjetne inteligencije otvaranjem novog središta za umjetnu inteligenciju

Schneider Electric, predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, unaprjeđuje svoju strategiju umjetne inteligencije otvaranjem globalnog središta za umjetnu inteligenciju i imenovanjem svog prvog direktora za umjetnu inteligenciju (CAIO). Nakon implementacije nekoliko vodećih poslovnih slučajeva s područja umjetne inteligencije, središte će osigurati skalabilnost i isporučiti mjerljivu vrijednost aktualnim i budućim AI projektima.

Predanost AI inovacijama

Schneider Electric pomaže svojim klijentima u prikupljanju podataka na razini cjelokupnog lanca vrijednosti, što je od ključne važnosti za odlučivanje, agilnost i dekarbonizaciju. Kompanija nastoji nestrukturirane podatke preobraziti u vrijedne uvide za poslovanje, te ekološke inicijative. Novi poslovni modeli vođeni umjetnom inteligencijom koje Schneider Electric kreira, zahtijevaju nove alate i pristupe koji primjenjuju najnovije AI tehnologije.

Osim korištenja umjetne inteligencije za pomoć korisnicima u postizanju učinkovitosti i održivosti, novootvoreno globalno sjedište za umjetnu inteligenciju usredotočit će se i na razvoj internih AI aplikacija koje se koriste u Schneideru i njihovo usvajanje u velikim razmjerima. Schneider Electric središte će osigurati vođenje umjetnom inteligencijom u svim internim domenama, kombinacijom tehnologija, procesa i ljudskog utjecaja.

Kao organizacija, Schneider Electric neprestano nastoji promicati digitalizaciju i omogućiti rad na najučinkovitiji način. S novim središtem za umjetnu inteligenciju, Schneider želi odgovoriti na ključno pitanje: kako iskoristiti prednosti umjetne inteligencije za poticanje učinkovitosti, održivosti i kvalitete u svemu što radimo?

(PS/SM)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox