Službeno otvoren Prodajno servisni centar Pazin

U Pazinu je službeno otvoren ovlašteni Kamion & Bus prodajno servisni centar za gospodarska vozila. Usluge novog Kamion & Bus Centra u pazinskoj poslovnoj zoni Ciburi dostupne su od početka srpnja 2011., a službeno je  otvoren 22. rujna 2011.
Prodajno servisni centar Pazin projektiran i izgrađen po zahtjevnim standardima njemačkog proizvođača MAN Nutzfahrzeuge AG. Posebna pozornost posvećena je poštivanju propisa i preporuka o zaštiti okoliša i zaštiti na radu, ergonomiji radnih mjesta te funkcionalnosti koja omogućuje brzo obavljanje posla. 

Pod istim krovom je suvremeni radionički blok za održavanje i popravak gospodarskih vozila i sve potrebno za pouzdan i ekonomičan prijevoz: skladište rezervnih dijelova za održavanje u jamstvenom i izvan jamstvenom roku i prodaja novih i rabljenih MAN i Neoplan kamiona i autobusa. Osim za MAN i Neoplan, Auto Hrvatska Prodajno servisni centri ovlašteni su partner za priključna vozila  Schmitz te za pneumatske sustave Wabco i Knorr Bremse. Radionica će popravljati i vozila drugih proizvođača. (PS/JK)

 

Foto: www.mantruckandbus.hr

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox