Spriječite sagorjevanje na poslu

Problemi na poslu mogu biti vrlo teški: Ovo je tako bolno. Učinjena mi je nepravda. Ovo nije onako kako bi trebalo biti. Izluđuje me. Vrlo sam ljut i neću to više podnositi. Zaustavite Zemlju, želim sići. Kada počnete sagorijevati, suočeni ste s ogromnim problemom.

 

Sagorijevanje je puno više od stanja u kojem se jednostavno osjećate loše ili imate loš dan na poslu. To je kronično stanje neusklađenosti s poslom, a ono može predstavljati veliku krizu u vašem životu.

Nakladnička kuća MATE i ZŠEM pod medijskim pokroviteljstvom Poslovnog savjetnika 8. travnja organiziraju konferenciju "Sprječavanje sagorijavanja na poslu" koja će predstaviti profesoricu Christinu Maslach sa Sveučilišta u Berkeleyu. Ona će na svom predavanju detaljno objasniti tzv. banishing burnout, odnosno problem sagorijevanja na poslu kroz šest strategija za poboljšanje vašeg odnosa s poslom.

Kako se boriti sa sagorijevanjem kada se čini da su vaše šanse slabe? Izazov leži u pronalaženju osobnog plana rada u radnom okružju koje vam nije naklonjeno. Svjesni smo da ovo okružje ne možete promijeniti sami. No, možete naučiti kako njime upravljati učinkovitije, kako izbjeći neke zamke i kako okrenuti neizvjesne situacije u vašu korist.

Budite i vi sutra na Zagrebačkoj školi ekonomije i mendžmenta na Jordanovcu 110 i naučite kako se zagrijati za posao, ali da pritom ne izgorite. (PS/MJ)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox