Strateško partnerstvo

Skullcandy najavljuje strateško partnerstvo s Toshibom na području razvoja vrhunskih zvučnih performansi i lifestyle rješenja na prijenosnim računalima.

Kompanija Skullcandy Inc. (NASDAQ: SKUL) danas je najavila strateško partnerstvo s korporacijom Toshiba. Prema uvjetima sporazuma, Toshiba će licencirati zaštitni znak Skullcandy za potrebe marketinga i distribucije prijenosnih računala diljem svijeta s izuzetkom Kine, dok će Skullcandy pružati profesionalne usluge za poboljšanje zvučnog iskustva na Toshibinim proizvodima.

„Vrlo smo zadovoljni što možemo proširiti doseg sposobnosti vodećih audio usluga kompanije Skullcandy uz partnerstvo s Toshibom“, izjavio je Brent Wilkins, potpredsjednik odjela za globalni razvoj poslovanja kompanije Skullcandy, te dodao: „Toshiba je lider na području elektronike za osobnu upotrebu s brojnim sljedbenicima diljem svijeta. Ovo partnerstvo predstavlja priliku za poboljšanje iskustva Toshibinih korisnika uz uslugu Supreme Sound Audio. Riječ je o usluzi koja je interno razvijena u Park Cityu uz naše napredne koncepte i tim inženjera, a kojom ćemo omogućiti vrhunsku kvalitetu zvuka uz puni raspon basa, vokalnih izvedbi te preciznih visokih tonova.“ 

„Uvijek nastojimo unaprijediti korisničko iskustvo, a zvučne performanse usluge Supreme Sound iz kompanije Skullcandy pomoći će nam u daljnjem unapređenju isporuke superiorne kvalitete zvuka našim korisnicima te nam osigurati kompetitivnu prednost na tržištu“, izjavio je Carl Pinto, potpredsjednik marketinga i inženjeringa Sektora za digitalne proizvode kompanije Toshiba American Information System, Inc. „Skullcandy je vodeći brend kad su u pitanju stil života i vrhunske performanse, koji na autentičan način pozicionira mladenačku kulturu. Stoga se posebno radujemo sklapanju ovog partnerstva, koje će dodatno unaprijediti raznovrsnost našeg portfelja osobnih računala.“ (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox