Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: 8 razloga zbog kojih ne ostvarujete svoje ciljeve

U svakom broju tiskanog izdanja mjesečnika Poslovni savjetnik renomirani stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja iz područja prava, poreza, radnih odnosa i poslovanja tvrtki općenito.
Već 10 godina radim kao tajnica, moja karijera stagnira, voljela bih napredovati, ambiciozna sam, ali kao da se vrtim u krug. U čemu griješim? Pitanje je postavila čitatateljica iz Splita, a odgovor daje savjetnica Poslovnog savjetnika, Inga Lalić.
Odgovor:
Kad ste se zaposlili bili ste puni entuzijazma, uvjereni u svoj uspjeh, napredak po karijernoj ljestvici. Onda ste na nekom dijelu puta malo zapeli i počeli stagnirati, odnosno nije se baš sve odvijalo onako kako ste zamislili. Rezultati nisu bili u skladu s očekivanjima. Što se dogodilo? Kako ste se našli u raskoraku između želja i mogućnosti? Pitanje koje vam može pomoći da definirate koji su vaši stvarni ciljevi, a ne puste želje, glasi..... (SŠ)


Cjelokupni odgovor potražite u broju svibanj Poslovnog savjetnika. Više na linku.... 

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com.

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika. Više informacija možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox