Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: Obveze poduzetnika kod nastanka nelikvidnosti

Imam tvrtku koja se već neko vrijeme bori s nelikvidnošću i razmišljam da pokrenem postupak predstečajne nagodbe. No, s obzirom na negativni publicitet koji se stvorio oko tog postupka, nisam više siguran spadam li uopće u skupinu poduzetnika koji postupak predstečajne nagode moraju pokrenuti. Čitatelja iz Slavonskog Broda postavio je pitanje a na njega će odgovor dati stručni savjetnik časopisa Poslovni savjetnik, Božo Prelević.

U svakom broju tiskanog izdanja mjesečnika Poslovni savjetnik renomirani stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja iz područja prava, poreza, radnih odnosa i poslovanja tvrtki općenito

Radi trenutnog stanja likvidnosti u našem gospodarstvu, nije rijedak slučaj da poduzetnici ispune propisane preduvjete za pokretanje postupka predstečajne nagodbe. Kako smo svjedoci učestalih izmjena Zakona o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi, razumljivo je da poduzetnici često nisu sigurni koje su uopće njihove obveze u uvjetima nelikvidnosti, te moraju li pokrenuti postupak predstečajne nagodbe ili ne... (LP)

Cjelokupni odgovor potražite u broju svibanj Poslovnog savjetnika. Više na linku....

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com.

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika. Više informacija možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox