Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: Značajke izvrsnih poduzeća

U svakom broju tiskanog izdanja mjesečnika Poslovni savjetnik, te putem telefona renomirani stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja iz područja prava, poreza, radnih odnosa i poslovanja tvrtki općenito

Neka su poduzeća prosječna i nikada ne postanu značajna u širem okruženju. Moja je želja poduzeće učiniti izvrsnim, ali ne samo prema financijskom rezultatu, nego i prema značajkama, tako da će ljudi reći da mi imamo „ono nešto“. Kako početi izgrađivati takvo poduzeće?

Pitanje je postavio čitatelj iz Poreča, a odgovor daje savjetnica Poslovnog savjetnika, Nataša Rupčić.
Odgovor: Ono što opisujete zapravo predstavlja suštinu organizacije ili poduzeća koje uči. No, ovdje nije riječ samo o ulaganju u edukaciju i izgradnju dobrog sustava upravljanja znanjem. Nije riječ niti o dizajniranju savršenog proizvoda. Sve su to posljedice određenog načina rada ili bolje rečeno načina razmišljanja i pristupa radu. Ono na čemu je najprije korisno poraditi jest težnja. Težnja se odnosi na temeljnu pokretačku silu, odnosno sposobnost pojedinaca, timova i u konačnici velikih organizacija da se usmjere prema onome do čega im je istinski stalo i da se mijenjaju ne samo zato što se trebaju mijenjati, nego zato što to istinski žele... (PS/SŠ)

Cjelokupni odgovor potražite u broju studeni  2015.  Poslovnog savjetnika. Više na linku.... 

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika.

Ukoliko ste pretplatnik Poslovnog savjetnika, pitanje možete postaviti putem telefona u za to predviđeno vrijeme, naši savjetnici rado će vam odmah odgovoriti i riješiti vaše nedoumice iz područja poreza, prava i radnih odnosa. NAPOMENA: savjetnici NE odgovaraju na pitanja iz područja računovodstva, npr. knjiženja u glavnoj knjzi, te na pitanja vezano uz popunjavanje raznih poreznih obrazaca. Na takva pitanja dajemo savjete u okviru pretplate na časopis "Računovodstvo i porezi u praksi".

Call centar možete koristiti dva dana u tjednu, ponedjeljkom i petkom, na posebnom broju telefona uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem R1 računu za uplaćenu godišnju pretplatu na Poslovni savjetnik.

Više informacija o pretplati na časopis Poslovni savjetnik i načinu korištenja savjetničkih usluga možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742 svakim radnim danom od 8 do 16 sati.

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox