Swiss International Air lines leti na dnevnoj ruti Zürich-Zagreb

Od ljetnog reda letenja Swiss International Air Lines povezuje svakodnevno Zurich sa Zagrebom, a najavljuju i nastavak letenja u zimskom rasporedu 2015/2016 godine s četiri tjedna leta, što će zasigurno dodatno pridonijeti turističkoj i poslovnoj razmjeni Švicarske i Hrvatske te intenzivnijem prometu u zračnoj luci.

SWISS je švicarska nacionalna kompanija koji putnicima nudi letove prema 106 destinacija u 49 država iz Züricha, Ženeve i Basela te prevozi više od 16 milijuna putnika godišnje.

Kao članica Lufthansa Grupe i Star Allianse, SWISS ostaje vjeran svojoj glavnoj misiji, a to je povezivanje Švicarske s Europom i svijetom kvalitetnom uslugom u zračnom prijevozu.

U travnju, na svečanosti u povodu početka letenja ovog nacionalnog u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb Veleposlanik Švicarske Konfederacije u Republici Hrvatskoj Nj.E.Stefan Estermann izrazio je svoje zadovoljstvo dolaskom Swiss International Air Linesa u Zagreb. Veleposlanik je istaknuo kako čak 200.000 švicarskih turista godišnje dolazi u Hrvatsku pa će i ovaj let pozitivno utjecati na povezanost, ne samo u prometnom smislu, nego i dodatnom približavanju dviju država. 

Direktor Swiss International Air Lines za Austriju, Centralnu i Istočnu Europu g. Bernhard Wodl izjavio nam je da SWISS nastavlja ulagati u svoje poslovanje u srednjoj i istočnoj Europi, a Hrvatska nudi puno potencijala, poglavito kad se uzme u obzir i značajna hrvatska dijaspora od 30.000 hrvatskih državljana koji žive u Švicarskoj.

U svojoj posebnoj ponudi za lipanj/srpanj Swiss nudi interkontinentalne letove za već od 379EUR.

Vise o ponudi pročitajte ovdje.

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox