Toshiba osvježava poslovne linije prijenosnih računala procesorima Intel® CoreTM 5. generacije

Toshiba Europe GmbH objavljuje dostupnost poslovnih prijenosnih računala Portégé Z30, Tecra Z40 i Satellite Pro R50-B s 5. generacijom procesora Intel® CoreTM. Ugradnjom najnovije generacije procesora, uz poboljšano trajanje baterije i značajke posebno osmišljene za poslovne korisnike, pruža se dodatni izbor, kako korporativnim, tako i korisnicima u malim i srednje velikim tvrtkama (SMB).

• Portégé Z30, Tecra Z40 i Satellite Pro R50-B dobivaju procesore nove generacije

• Poboljšano trajanje baterije u svim modelima s trajanjem baterije do čak 17 sati1 na modelu    Portégé Z30

• Dodatne performanse za poslovna prijenosna računala

Portégé Z30, Tecra Z40 i Satellite Pro R50-B sada koriste prednosti 5. generacije procesora Intel® CoreTM koji će zadovoljiti zahtjeve poslovnih korisnika za mobilnošću i performansama, a istovremeno trošiti manje. Pružajući performanse za višeprogramski rad u pokretu ili uredu te bezbrižnost uz ugrađene sigurnosne značajke za zaštitu podataka, identiteta i pristupa mreži, ova su računala savršena za sve poslovne korisnike. Svi modeli dostupni su s procesorima do Intel® CoreTM i7.

Uz već impresivno trajanje baterije na svim modelima, Portégé Z30, Tecra Z40 i Satellite Pro R50-B značajno su pojačanje trenutnoj ponudi te omogućuju dulju uporabu s jednim punjenjem baterije. Za ultraprijenosni Portégé Z30, to znači porast autonomije rada s maksimalnih 13,5 sati do čak 171 sati. Savršeno za poslovne korisnike koji su uvijek u pokretu, ovo unapređenje će pružiti korisnicima mogućnost dvodnevnog rada bez potrebe za priključivanjem strujnog adaptera – što Portégé Z30 čini savršenim za zahtjevne menadžere koji često putuju na sastanke.

Tecra Z40 – dizajnirana da isporuči optimalnu ravnotežu između mobilnosti i produktivnosti – sada ima autonomiju rada do 151 sati, u odnosu na ranijih 10,51 sati. Omogućujući trajanje baterije tijekom cijelog radnog dana, Satellite Pro R-B sada omogućuje autonomiju do 81 sati rada.

33,8 cm (13,3“) Portégé Z30 i 35,6 cm (14,1”) Tecra Z40 namijenjeni su menadžerima koji mnogo vremena troše u pokretu te traže vrhunsko, odlično opremljeno i ultraprijenosno računalno rješenje koje radi brzo, bez obzira gdje se nalazili. Uz napredne sigurnosne značajke kao što je Trusted Platform Module (TPM), priključak za priključnu stanicu te tehnologiju Intel® vPro , oba su modela jednostavna za nadgledanje i održavanje od strane IT odjela.

9,6 cm (15,6”) Satellite Pro R50-B utjelovljuje koncept pouzdanog, pristupačnog i povoljnog prijenosnike za male i srednje velike tvrtke, donoseći poslovne značajke u tanko, lagano kućište. Portégé Z30, Tecra Z40 i Satellite Pro R50-B s 5. generacijom procesora Intel® Core™ dostupni su diljem Europe. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox