TriGranit Management pokreće poslovanje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

U sklopu svojih nastojanja da aktivno traži nove prilike u upravljanju nekretninama/objektima i zakupu, TGM je osnovao novu tvrtku u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, TGM Consultants (Dubai) FZ LLC. Ovime je broj zemalja unutar TGM mreže narastao na 14.

Philip Evans, glavni izvršni direktor tvrtke TriGranit Management Corporation istaknuo je: "Bliski istok nudi veliki potencijal za rast tvrtke TGM. Doha će, primjerice, biti domaćin Svjetskog nogometnog prvenstva 2022., što otvara mogućnosti, posebno u konzaltingu u upravljanju nekretninama. Dubai će biti domaćin Expoa 2020., a Abu Dhabi se nastavlja širiti vratolomnom brzinom. Mi čvrsto vjerujemo da na tržištu postoji prostor za konzultantsku tvrtku za nekretnine našeg kalibra."

U posljednjih 12 mjeseci, tvrtka je ušla na rumunjsko, bugarsko, makedonsko, armensko i kinesko tržište. TriGranit je vjerojatno prva europska konzultantska tvrtka za nekretnine koja posluje na europski način, a koja posluje u kavkaskoj regiji. TGM će otvoriti drugi centar u Erevanu u prvom kvartalu 2014. i time ući na tržište koje ima veliki potencijal rasta. Osim toga, tvrtka TriGranit Management sada je također aktivna u Kini, gdje preuzima projekte u nekoliko gradova.

Tvrtka TriGranit Management Corporation osnovana je 1994. g. Spajanje razvojnih vještina i iskustva s uslugama upravljanja nekretninama i zakupa prostora stvorilo je vrlo snažnu i jedinstvenu kombinaciju. Tvrtka posluje u 11 zemalja Srednje i Istočne Europe, a odnedavno i u kavkaskoj regiji, na Bliskom istoku i u Kini, sa širokim rasponom usluga, služeći se kreativnim i razvojnim pristupom. Tvrtka se može pohvaliti portfeljem od 26 projekata na području maloprodaje, rekreacije i uredskog poslovanja te prima više od 60 milijuna posjetitelja svake godine. S podrškom više od 1.500 zakupaca u portfelju najmova, tvrtka je postala jedna od vodećih u upravljanju nekretninama i zakupom u regiji. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter  


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox