U Beču predstavljen projekt 4 Seasons Croatia

Na HTI konferenciji u Beču koja se održavala od 3. do 5. ožujka 2016., svečano je predstavljen jedinstveni projekt promocije hrvatskog turizma kroz sve četiri sezone – 4 Seasons Croatia

Da Hrvatska uzima jedan sasvim novi smjer u razvoju turizma potvrdila je nedavno, u Beču održana, šesta po redu HTI konferencija - konferencija industrije zdravstvenog turizma. HTI konferencija održala se u organizaciji Hrvatske gospodarske komore (HGK), hrvatske tvrtke Wellness Dalmacija i američkog MTA-a (Medical Tourism Association-a) te pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i Ministarstva zdravlja RH, HTZ-a i Turističkih zajednica Zagreba i Malog Lošinja. Radi se o najvećem europskom događanju posvećenom usponu tržišta zdravstvenog turizma u svijetu koji se po prvi puta održao van granica Hrvatske. Na Konferenciji se okupilo 200-tinjak sudionika i predavača iz 40 zemalja, od SAD-a do Kine, iz svih sfera poslovanja koje se naslanjaju na industriju zdravstvenog turizma.

Tom je prigodom svečano predstavljen novi projekt 4 Seasons Croatia, posvećen promociji hrvatskog turizma kroz sva četiri godišnja doba, koji izdaje tvrtka Nativa media, inače izdavač već etabliranog lifestyle portala Naturala.hr. Riječ je o multimedijalnom projektu, pokrenutom potkraj prosinca 2015. godine, koji istovremeno kombinira suvremeni portal www.4seasonscroatia.com koji postoji na hrvatskom i engleskom jeziku, te magazine na stranim jezicima koji se izdaju za potrebe predstavljanja zdravstvenog turizma Hrvatske na različitim tržištima.

„Neizmjerno mi je drago što je Hrvatska gospodarska komora, u tako kratkom vremenu, prepoznala potencijal projekta i našu želju da svijetu dostojno predstavimo ponudu hrvatskog turizma, kroz sve četiri sezone, s naglaskom na zdravstveni i wellness turizam. Zahvalila bih ovom prilikom i direktorici Sektora za turizam HGK Leili Krešić-Jurić koja je u svom uvodnom obraćanju sudionicima HTI konferencije predstavila projekt 4 Seasons Croatia“, izjavila je Andrea Šitum, direktorica tvrtke Nativa media i autorica projekta 4 Seasons Croatia.

„Zadovoljstvo je vidjeti vrlo pozitivne reakcije stručnjaka za zdravstveni turizam iz cijeloga svijeta na 4 Seasons Croatia, što nam je dalo i dodatnu potvrdu da imamo projekt koji se može nositi s najnovijim trendovima u promociji zdravstvenog turizma“, nastavila je Andrea Šitum, dodavši kako joj se čini da zdravstveni turizam u cijelom svijetu uzima jedan novi smjer - riječ je o inzistiranju na izvrsnosti i vrhunskoj kvaliteti usluge.

„Čini mi se da polako završava era jeftinih medicinskih radova bez pokrića i garancije jer se od svih sudionika, stručnjaka, agenata i facilitatora moglo čuti kako su certificiranje, kao i konkretnija „krovna“ potpora države kroz zakone i rad na terenu, ipak najvažniji u razvoju zdravstvenog turizma za svaku zemlju, pa tako i za Hrvatsku“, naglasila je i dodala kako vjeruje da će projekt 4 Seasons Croatia, baš zato što i sam njeguje ideal kvalitete, dati i u budućnosti svoj doprinos u profiliranju Hrvatske kao top destinacije zdravstvenog turizma.

(PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox