U potrazi ste za dobrim poslom u prodaji?

Bićanić Consulting, specijalist za edukaciju i savjetovanje u b2b prodaji, pokrenuo je novi projekt: "Fit za prodaju!".

Glavni konzultant i trener Danijel Bićanić kaže: "Nakon niza godina aktivne suradnje sa hrvatskim prodajnim poslodavcima, prepoznali smo veliki i svakodnevni izazov sa kojima se susreću hrvatske tvrtke: kako naći i zaposliti dobrog prodajnog djelatnika?

Projekt "Fit za prodaju!" pokušava potaknuti interes za radom u prodaji kod osoba na hrvatskom tržištu rada te dati konkretne savjete kako pronaći i kvalitetno se predstaviti prodajnom poslodavcu. Pri tom smo uzeli u obzir sve specifičnosti prodajne djelatnosti kod koje se proces traženja posla razlikuje od potrage za radnim mjestom u drugim branšama.

Projekt se sastoji od priručnika koji uskoro izlazi u izdanju izdavačke kuće Mate, web stranice, prisutnosti na društvenim mrežama i besplatnih seminara koji će se održavati za učenike i studente ekonomskih i trgovačkih škola te fakulteta kao i za sve zainteresirane sudionike tržišta rada.

U konačnici, naš je glavni cilj pomoći i prodajnim poslodavcima i osobama zainteresiranim za rad u prodaji međusobno pronalaženje!" www.fitazprodaju.com

(PS/Z.R.) 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter  

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox