Uberovi korisnici otkrivaju svoje omiljene barove i restorane u Zagrebu

Uber je proveo anketu među svojim vozačima partnerima u Zagrebu kako bi otkrio najpopularnije lokacije među korisnicima, najposjećenije barove i restorane te glazbu koju korisnici preferiraju dok su u vozilima.


Rezultati istraživanja pokazuju da korisnici Ubera u Zagrebu aplikaciju najčešće koriste za odlazak u barove, klubove i shopping centre. Kad je riječ o restoranima, najposjećenijima su se pokazali Boban, RougeMarin i Bota-Šare, dok su najpopularnija mjesta za izlaske s Uberom u Zagrebu MINT club & more, Club Roko, Vintage Industrial Bar i Bikers Beer Factory.

Što se tiče glazbe koju korisnici preferiraju dok putuju do odredišta, bezvremenski hitovi Olivera i Gibonnija najčešće su glazbene želje koje dobivaju vozači partneri. Što se tiče Uberovih vozača partnera, pop i rock su najpopularniji žanrovi, a među omiljenim pjesmama su Starman Davida Bowieja, Aviciijev Hey Brother i Stairway to Heaven Led Zeppelina.

Osim omiljenih pjesama, vozači su podijelili i svoje najdraže radio postaje. Svaki treći vozač partner sluša Otvoreni, više od 20% izabralo je Antenu, a Narodni je na trećem mjestu. Vozači također ističu da su zahvaljujući sugestijama korisnika otkrili zanimljivu novu glazbu, uključujući domaće izvođače kao što su Domenica, Vojko V, Arsen Dedić i mnogi drugi. Savjetovanje je u vozilima Ubera česta stvar pa tako i korisnici od vozača često traže prijedloge najboljih restorana i barova u gradu. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox