Udruga.hr ZOOM radionica: Jednostavno knjigovodstvo za udruge u praksi

Zoom radionica za udruge u organizaciji časopisa Udruga.hr

Jednodnevna radionica je koncipirana kao čitav niz praktičnih primjera iz područja računovodstva, poreza i prava u poslovanju udruga i mnoštvom praktičnih primjera knjiženja i popunjavanja obrazaca, a sve u cilju kako bi što jasnije i razumljivije prezentirala razna problematika vezana uz zakonsko poslovanje.

Svaki sudionik dobit će u digitalnom obliku obrasce koje može koristiti u svakodnevnoj praksi i to knjigu primitaka/izdataka, knjigu blagajne, knjigu ulaznih/izlaznih računa.

Početak ZOOM RADIONICE u 9:00, 18.12.2021. (subota)

Radionica je namijenjena predsjednicima udruga i drugim odgovornim osobama iz udruga, knjigovodstvenim servisima i svima onima koji samostalno žele voditi knjigovodstvo u udruzi te bolje razumjeti problematiku vođenja udruge s računovodstvenog, poreznog, pravnog, financijskog i administrativnog aspekta.

PREDAVAČ: Ivana Ožegović, specijalistica za računovodstvo udruga

Za pretplatnike časopisa Udruga.hr cijena jedne kotizacije iznosi 395,00 kn (PDV 25% uračunat). U cijenu jedne kotizacije uračunato je predavanje s power point prezentacijom u aplikaciji ZOOM u trajanju od ukupno pet sati, obrasci u digitalnom obliku, te skripta predavača.

KAKO SE PRIJAVITI!

Prijaviti se možete na jedan od sljedećih načina (molimo izaberite samo JEDAN način prijave):

  • ON LINE OBRASCEM – najbrži način je ispuniti on line obrazac, sve ostalo je naša briga. Obrazac se nalazi na poveznici www.udruga.hr/seminari
  • E-MAILOM – svoje mjesto možete rezervirati i putem e-mail adrese info@udruga.hr
  • TELEFONOM – pozivom na broj telefona 01/49 21 742 možete rezervirati svoje mjesto

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox