Uspješno završen 4. FMCG Summit Zagreb

Četvrti po redu FMCG Summit Zagreb održan je 25. listopada u Plaza Event Centru. InStore magazin i ove je godine okupio više od 400 posjetitelja koji predstavljaju crème de la crème FMCG industrije. Samim time potvrđeno je kako je FMCG Summit zaista centralno mjesto za najnovije trendove i najbolje prakse iz FMCG sektora, kao i spona između trgovaca proizvođača i distributera.


FMCG Summit svojevrstan je švedski stol znanja, na kojem se nudi široka paleta  ideja, trendova i iskustava od kojih svaki sudionik može za sebe složiti odličan “obrok”. Ne smijemo zaboraviti ni networking koji je na ovakvim događajima iznimno važan. Za nas kao organizatore konferencija je bila ja ko uspješna, a cilj nam je sljedeće godine nastaviti istim putem, izjavio je Aljoša Parotat, direktor InStore magazina.

U Hrvatskoj imamo velike potencijale za izvoz, kao i izvrsne brandove koji svoju priču grade desetljećima, stoga je toj gorućoj gospodarskoj temi posvećeno posebno mjesto. Sudionicima je pružena analiza stanja i potencijala domaće FMCG industrije, kao i trgovačkih trendova u centralnoj i istočnoj Europi.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox