Zagrebačka burza potvrdila: Filipović tvrtku poklanja mještanima

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Tvrtka Finvest corp i službeno je putem Zagrebačke burze objavila da je vlasnik Marijan FIlipović tvrtku odlučio pokloniti zakladi koja će pomagati razvoju čabranskog kraja. 

Filipović je na proslavi dana tvrtke iznio svoju odluku da oporučno sve dionice društva koje bude posjedovao prilikom izvršenja oporuke, kao i svu svoju ostalu imovinu, ostavlja Zakladi "Marijan Filipović" kako bi se iz tih sredstava nastavilo pomagati razvoju čabranskog kraja, a da trenutna situacija u toj tvrtki što se tiče vlasništva ili uprave ostaje nepromijenjena.

Na svečanoj proslavi Dana društva Finvest corp d.d., održanog u Prezidu 30. prosinca, Marijan Filipović, kao većinski vlasnik i predsjednik Nadzornog odbora, iznio je svoje viđenje budućnosti razvoja Finvest corpa. U tom viđenju iznio je svoju odluku da oporučno sve dionice društva koje bude posjedovao prilikom izvršenja oporuke, kao i svu svoju ostalu imovinu, ostavlja Zakladi 'Marijan Filipović' kako bi se iz tih sredstava nastavilo pomagati razvoju čabranskog kraja, navodi se u odgovoru te čabranske tvrtke na upit Burze vezano za članak pod nazivom "Dao je sve - u zakladi imovina vrijedna više od 100 milijuna eura" objavljenog 3. prosinca u Večernjem listu.

Iz Finvest corp u odgovoru napominju i kako "trenutna situacija u društvu ostaje nepromijenjena što se tiče vlasništva ili Uprave društva".

Ovime "demantiramo i dijelove članka objavljenog u Večernjem listu", zaključuje se u odgovoru Finvest corpa. (Hina/HT)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox