Hrvatska pošta ulaže 20 milijuna kuna u Vjesnik?!

Hrvatska pošta postala je većinski vlasnik tiskare "Vjesnik". Ulazak u većinsku vlasničku strukturu najveće tiskare na području RH dokazuje da Hrvatska pošta u 2012. godinu stupa i te kako spremna za uvođenje brojnih noviteta.

Sinergija usluga koje pruža tiskara "Vjesnik" te usluga koje nudi Hrvatska pošta osigurat će povećanje prihoda i još snažnije pozicioniranje na tržištu Republike Hrvatske. Hrvatska pošta ovim je korakom prije svega osigurala brzu realizaciju jednog od svojih razvojnih ciljeva – hibridne pošte.

S druge strane, tiskara "Vjesnik" dobila je financijsku stabilnost nužnu za redovito poslovanje, popunjenost kapaciteta s poslovima za potrebe Hrvatske pošte i, najvažnije, ekonomski potencijal za nužan proces restrukturiranja i daljnjega tehnološkog razvoja tiskare "Vjesnik".

Naime, gotovo 20 milijuna kuna koje je Hrvatska pošta predvidjela za razvoj vlastitog segmenta tiskarske djelatnosti investirat će se u razvoj i modernizaciju postojećih kapaciteta tiskare "Vjesnik", koji su već instalirani, čime će se osigurati još snažnije tržišno pozicioniranje i kvalitetnije poslovanje. (PS/JK)

 

Foto:PIXSELL

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox