TPA Horwath otvorio ured u Albaniji

Foto: Poslovni savjetnik

TPA Horwath, jedna od najvećih konzultantskih tvrtki u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi ušla je na novo tržište otvaranjem ureda u Tirani čime je Albanija postala jedanaesta zemlja u kojoj su prisutni TPA Horwath stručnjaci.

Domaći i strani investitori i tvrtke su sada u mogućnosti koristiti računovodstvene, porezne, regulatorne, revizorske te ostale usluge poslovnog savjetovanja izravno u Tirani.

Drago nam je pozdraviti našeg novog člana Albaniju, gdje su naši partneri vrhunski stručnjaci s velikim iskustvom na albanskom tržištu. – rekli su Reno Budić i Krešimir Lipovšćak, partneri TPA Horwath u Hrvatskoj. TPA Horwath je 1993. počeo svoju ekspanziju u zemlje Srednje i Istočne Europe. Prvi ured izvan Austrije otvoren je u Mađarskoj, a potom slijede Češka, Slovačka, Slovenija, Poljska, Hrvatska, Rumunjska, Bugarska, Srbija i Albanija. Kompanija planira nastaviti svoju ekspanziju u sljedećih nekoliko godina.

TPA Horwath je jedna od najvećih konzultantskih tvrtki u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi koja ima oko 1.000 zaposlenih u jedanaest zemalja (Albanija, Austrija, Bugarska, Hrvatska, Češka, Mađarska, Poljska, Rumunjska, Srbija, Slovačka i Slovenija). Kao vodeća konzultantska tvrtka na jednom mjestu svojim klijentima nudi visokoprofesionalne usluge računovodstva i obračuna plaća, poreznog i regulatornog savjetovanja, revizije, management consultinga i savjetovanja vezanog za ljudske resurse.

Od 1995. godine TPA Horwath je član Crowe Horwath International, globalne savjetodavne mreže koja se ubraja u top 10 svjetskih konzultantskih kuća s više od 28.000 zaposlenika te 650 ureda diljem svijeta. (PS/HT)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox