Udruga Crane dobila trojicu novih poslovnih anđela

Hrvatskoj udruzi poslovnih anđela Crane nedavno su se pridružila trojica novih članova. Uspješni poduzetnici Nikša Tomulić, Ivan Beljan i Davorin Štetner su svoje bogato poslovno znanje i iskustvo odlučili staviti na raspolaganje mladim poduzetnicima koji za svoje projekte traže ozbiljne ulagače.   

Nikša Tomulić je karijeru izgradio radeći na međunarodnim projektima u high-tech i telekom sektoru diljem svijeta – od Cisco inženjera, arhitekta za mrežne tehnologije pa do direktora međunarodne prodaje vodećeg slovenskog sistem integratora. Trenutačno se bavi vlastitim startup projektom, investicijama u turizmu, proizvodnji i poljoprivredi.

Ivan Beljan je svoje iskustvo stjecao radeći u kompaniji KPMG, potom kao broker u tvrtki Credos te kao fond menadžer u CAIB Investu. Nakon toga kreće u samostalne investicije na financijskim tržištima, a bavi se i ulaganjem u nekretnine iz čega je proizišao i konzalting ugovor sa švedskom Ikeom.

Zasad najmlađi član Hrvatske udruge poslovnih anđela, Davorin Štetner, je trenutačno najpoznatiji kao najmlađi vlasnik prava za Formulu 1 u svijetu. Već s 20 godina je pokrenuo svoju prvu tvrtku koja posluje i danas. Bio je pokretač jednih regionalnih novina, a prije tri godine je preuzeo lokalnu televizijsku postaju TV Plus. Početkom ove godine je samostalno krenuo u pregovore s vlasnicima Formule 1 o pravima za Hrvatsku, a ubrzo je potpisao i ekskluzivan ugovor za period od tri godine. (PS/JH)

 

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox