Vienna Insurance Group investira 15 milijuna eura u Kvarner VIG

Vienna Insurance Group (VIG) investirat će 15 milijuna eura, odnosno 112,3 milijuna kuna u Kvarner Vienna Insurance Group što je potvrđeno na danas održanoj Glavnoj skupštini Kvarner VIG-a, izvijestio je na susretu s novinarima član Uprave Kvarner VIG-a Harald Riener.

 

Ovom dokapitalizacijom VIG želi ojačati svoju poziciju na hrvatskom tržištu, kazao je. U Kvarner VIG-u napominju kako su u posljednjih nekoliko mjeseci lansirali brojne inovacije kao što su produkti Moj (o)siguran dom, (O)siguran poduzetnik, Moj (o)siguran ulog, Moj (o)siguran auto.

Reiner je izvjestio i kako je mjesto predsjednika Uprave Kvarner VIG-a sa 3. studenim iz osobnih razloga napustio Luka Matošić te je za novog člana Uprave imenovan Hans Raumauf koji je do sada bio predsjednik Nadzornog odbora Kvarner VIG-a.

Kvarner VIG na hrvatskom tržištu osiguranja posluje više od 12 godina i nalazi se među pet top osiguravatelja te zajedno sa Helios VIG-om i Erste osiguranjem, kao grupa, drže prvo mjesto u životnim osiguranjima u Hrvatskoj, navode iz tog osiguranja. (Hina)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox