NATOUR ADRIA otvara vrata u Hrvatskoj

Nakon uspješnih međunarodnih turističkih sajmova za aktivno provođenje slobodnog vremena u prirodi – NATOUR, koji se održavaju svake godine u Sloveniji, NATOUR ADRIA prvi puta otvara svoja vrata i u Hrvatskoj.

NATOUR ADRIA održat će se 24. – 26. travnja 2012. na otoku Lošinju, otoku s tradicijom zdravstvenog turizma većom od 125 godina. Svi koji nude sportske turističke programe i aktivni odmor u prirodi, pružatelji  smještaja i usluga eko-turizma, kampovi i caravaning centri, ponuđači opreme za sportski turizam i aktivni odmor u prirodi, destinacijske organizacije i različite interesne grupe iz Hrvatske, imat će jedinstvenu priliku predstaviti svoju ponudu mnogim pozvanim gostima iz cijele Europe.

Sajam, čiji je domaćin Grad Mali Lošinj i Turistička zajednica Grada Malog Lošinja, te Jadranka hoteli, organizirati će kongresno-marketinška agencija GO.MICE , nakon uspješnog modela sajma NATOUR lansiranog u Sloveniji.  Događaj koji će biti zatvoren za široku javnost, temeljit će se na unaprijed dogovorenim sastancima između pružatelja usluga i potencijalnih kupaca te uzvanika. Izlagači će imati priliku preko posebno dizajniranog on-line sistema dogovoriti sastanke prije sajma. Na sajmu će prezentirati svoju ponudu.

On-line registracija započinje krajem veljače. Izlagači mogu iskoristiti popust na ranu registraciju do 10. ožujka 2012. (PS/JK)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox