Adez u Europi

01/06/2018

Tvrtka Coca-Cola predstavila je AdeZ, novi asortiman ukusnih biljnih napitaka kojim ulazi u novu tržišnu kategoriju na europskom tržištu.


Biljni su napitci popularni pa taj tržišni segment raste eksponencijalno. AdeZ je prvi proizvod u toj kategoriji tvrtke Coca-Cola i razvijen je s ciljem da se hranjivi biljni napitci učine dostupnim i privlačnim velikom broju kupaca.

Asortiman uključuje dvije kombinacije u bočicama od 250 ml, što je dovoljno za jedan obrok, dizajniranim za konzumaciju u pokretu te predstavlja jedinstvenu kategoriju u tome segmentu napitaka, te pet opcija u bocama od 800 ml u kojima možete uživati kod kuće pri pripremanju uravnoteženog doručka ili u bilo koje doba dana (ponuda se razlikuje ovisno o tržištu). Pakiranje nije samo atraktivno, nego i u skladu s ekološkim konceptom jer je izrađeno od materijala PlantBottle™ koji se može potpuno reciklirati i sastoji se od 30 % biljnog materijala.

Unutar rastućeg trenda takozvane zdrave hrane, AdeZ je dio razvoja tvrtke Coca-Cola kao tvrtke koja se bavi proizvodnjom i distribucijom svih vrsta napitaka, a koja kupcima nudi veći izbor zadovoljavajući njihove potrebe i želje u svako doba dana i u različitim prilikama.

Walter Susini, glavni izvršni direktor marketinga tvrtke Coca-Cola za tržišta u nastajanju, predstavljajući novi proizvod istaknuo je: „Usporedo s razvojem naše vizije tvrtke koja proizvodi sve vrste napitaka u cijelom svijetu, ulazimo u izazovnu i uzbudljivu kategoriju prehrambenog tržišnog segmenta na biljnoj osnovi. Nakon uspjeha u Južnoj Americi, AdeZ dolazi na naš kontinent s najnovijim receptima prilagođenima europskom ukusu bez dodanih šećera, u novoj ambalaži i s novim vizualnim identitetom, a s ciljem da pridonese rastućem 'apetitu' za ukusnom, raznolikom prehranom. Poticani predanošću da našim kupcima ponudimo samo najbolje, biljne proteine nudimo širokom tržištu kako bi njihov nutritivni potencijal potaknuo jutarnje prehrambene navike naših kupaca, a mogu ga jednostavno konzumirati i u pokretu.“

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox