Antena Zagreb ponosno nosi Superbrands znak

30/07/2019

Radijska postaja fokusirana na moderan sadržaj u potpunosti prilagođen slušateljima, kapitalizirala je Superbrands status za 2019/2020 godinu!


“Sva istraživanja pokazuju da je Antena Zagreb definitivno najprepoznatljiviji radijski brend. Nakon više od 10 godina postojanja Antena je postala jedan od simbola Zagreba, što svakodnevno potvrđuju i slušatelji i struka. Superbrands status dodatno je priznanje da se stvarno radi o vrhunskom brendu koji može stati uz bok svjetski poznatim brendovima.”, rekao je Davor Knežević, izvršni direktor Antene Zagreb.

Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2019/2020., formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih razlikuju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvaliteta, različitost, pouzdanost i emotivni učinak.

Antena Zagreb je tako izabrana za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2019/2020. Čestitamo!

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox