Hard Summer Europe i Pula Music Week posjetit će gosti iz preko pedeset zemalja svijeta

11/05/2022

Spektakularna izdanja megapopularnih festivala - Hard Summer-a u Splitu i Secret Project Pula Music Week-a u Puli, u svega par tjedna od početka prodaje uspješno su integrirali prodaju na globalnoj razini. Atraktivna događanja u iznimnim ambijentima pulske Arene i plaže Žnjan u Splitu postali su mamac, uz atraktivne line-upove – za ljubitelje kvalitetne glazbe i glazbenih događanja u preko pedesetak zemalja svijeta.


U Splitu se ovog ljeta na najludem partiju na plaži uz Calvin Harrisa, kao i u antičkom ambijentu pulske Arene gdje će tijekom sedmodnevnih nastupa u izvedbi  Peggy Gou, Solomuna, Disclosure, Tale of Us, Borisa Brejche, Charlotte De Witte i Black Coffee-a, uživati posjetitelji sa svih kontinenata. Neslužbeno se doznaje kako će uskoro biti najavljeni i drugi planetarno popularni izvođači koji će upotpuniti postojeće liste izvođača.

Festivali koji se početkom srpnja i početkom kolovoza po prvi puta održavaju u Puli i Splitu, prema najavama organizatora - ugostiti će posjetitelje iz Hrvatske, Meksika, Australije, Čilea, Brazila, Kanade, Egipta, Islanda, zemalja Beneluksa, Slovenije, Srbije, Italije, Mađarske, Njemačke, Austrije, Velike Britanije, Izraela, Indije, Japana, Južne Koreje, zemalja Skandinavije, Južnoafričke Republike, SAD-a, ali i iz egzotičnih zemalja poput Saudijske Arabije, Zelenoortskih otoka, Jamajke, Malezije, Novog zelanda i mnogih drugih...

U pripremi je organizacija posebnog vida interkontinentalnog party transporta koji će u narednim tjednima biti predstavljen domaćoj i međunarodnoj publici. Riječ je o jedinstvenom support projektu festivala, a kojim će posjetitelji iz europskih zemalja putovati na navedena festivalska događanja. Uz to, u najavi je velik broj privatnih i charter letova iz cijelog svijeta.  

Kako bilo, Split, Žnjan, Puli, Istru i Hrvatsku ovo ljeto očekuju iznimno atraktivni događaji u kojima će uživati velik broj domaćih i stranih ljubitelja dobre glazbe u jedinstvenom ambijentu na plaži, antičkom okruženju i Idiličnom spoju sunca, mora i plesne glazbe. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox