Jedan od najpoznatijih hrvatskih komičara stiže u Opatiju

28/11/2023

Ove se subote, 2. prosinca, u hotelu Ambasador u Opatiji održava Vikend smijeha, kombinacija stand up nastupa jednog od najpoznatijeg hrvatskog komičara Gorana Vugrinca i magičnih trikova mađioničara Luke Vidovića.

Za sve ljubitelje smijeha, čarolije i blagdanske atmosfere, Liburnia Hotels & Villas pripremili su posebnu ponudu za vikend u hotelu Ambasador, jednom od najpoznatijih opatijskih hotela. Ova ponuda uključuje smještaj u elegantnoj sobi, bogati buffet doručak i večeru, dvije ulaznice za nezaboravni stand-up Gorana Vugrinca i magičnu izvedbu Luke Vidovića. Ulaznica uključuje i vaučer za piće te snack tijekom show-a. Vikend ispunjen uživanjem upotpunit će i opuštanje u bazenu s morskom vodom, SPA zoni s finskom saunom, turskom kupelji, vertikalnim kneippom, ledenom fontanom, grijanim ležajevima i whirlpoolom.

Vikend smijeha u Opatiji s Liburnia Hotels & Villas obećava nezaboravno iskustvo smijeha, zabave i čarolije, stvarajući savršeni uvod u blagdansko razdoblje. Ova posebna ponuda vikend noćenja odlična je prilika za bijeg od svakodnevice i doživljaj čarolije blagdana u predivnom ambijentu Opatije i Liburnia Hotels & Villas.

Link za rezervacije: https://www.liburnia.hr/hr/ponude/vikend-smijeha-i-magije

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox