Ski amadé: Najveća zabava skijanja u Austriji

30/10/2013

Pet regija ujedinjeno je u najveću skijašku udrugu pod nazivom Ski amadé: Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig i Großarltal. Sva ta mjesta ove zime nude atrakcije za sva čula i obećavaju vam da će boravak biti emocionalni skijaški doživljaj. Uživat ćete u dojmljivim panoramskim vidicima, slušat ćete glazbu na stazi, udisati gorski zrak, kušati austrijske specijalitete i prepustiti se užitku skijanja. Sve ovo mogu doživjeti skijaši i snowboarderi na ukupno 760 kilometara staza, 270 skijaških liftova te u 260 skijaških koliba i planinskih restauracija.


Zahvaljujući bogatoj ponudi novih atrakcija, Ski amadé postaje doživljaj za svih pet čula. Udruženje regija Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig i Großarltal uz postojećih 270 skijaških liftova i ukupno 760 kilometara staza pruža jedinstven spoj odmora i raznolikosti u Europi.

Pokrenuta je velika inicijativa kojom će zaljubljenici u skijanje upoznati prirodu na posve nov način. „Svojim projektom ‚Pet čula u Ski amadéu‘ želimo dodatno oplemeniti izvrstan doživljaj skijanja u Ski amadéu, tako da postane još emocionalniji“, kaže dr. Christoph Eisinger, poslovni direktor Ski amadéa. Od zimske sezone 2013./14. ponuda skijaškog odmora bit će svjesno više usredotočena na sam doživljaj i izoštravanje vaših čula. Uz brojne ponude svega onoga što se ovdje može vidjeti, dodirnuti, mirisati, čuti i okusiti pobrinut ćemo se i za raznoliku rekreaciju na brdu. S izvrsno pripremljenih staza omogućen je pristup vidikovcima, što do sada nije bio slučaj. Priroda je sada u prvom planu te se time otvaraju nove, neočekivane perspektive. Različite točke pozivaju skijaša da se mentalno isključi, da uživa, da se odmori i opusti. Osim toga, tu je velika porcija zabave za čitavu obitelj. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/TwitterPodjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox