"VAU" - Touran je najbolji prijatelj svakog psa

17/11/2010

Pas je čovjekov najbolji prijatelj, a Touran je najbolji prijatelj svakog psa. Dakle, najbolji prijatelj vašeg najboljeg prijatelja je ujedno i vaš najbolji prijatelj. Wolfsburg, studeni 2010. godine – za Fifi sve najbolje! Nakon Passata prošle godine i na «dogs» Awardu 2011. godine ponovno je Volkswagenovo vozilo izbilo u prvi plan: stručni žiri proglasio je Tourana najprikladnijim automobilom za pse 2011. godine.

Obrazloženje žirija: - U potrazi za idealnim vozilom za vlasnike pasa morali smo ocjenjivati opremu, visinu ulaza u vozilo kao i potrošnju goriva. Budući da je u svim navedenim kategorijama izvrstan, odabir je pao na VW Tourana – koji je pravi ekološki aktivist.

Važan kriterij vlasnika pasa i žirija je sigurnost za psa i vlasnika. Solidna pregradna mreža između putničkog i prtljažnog prostora stoga je bila također prednost Tourana, baš kao i originalna kadica za prtljažnik koja je precizno prilagođena konturama prtljažnika, može se oprati i ne klizi. Druga prednost je osobiti komfor kojeg nudi niža visina ulaza u vozilo koja je postavljena na 59 centimetara.

Također odlučujući kriterij bio je ekološki aspekt i potrošnja goriva. Uz prosječnu potrošnju goriva od 4,6 l / 100 km (analogno 121 g/km CO2) VW Touran TDI s BlueMotion tehnologijom (77 kW /105 KS) imao je najbolji rezultat među monovolumenima sa 7 sjedala. Još jedna novost u ovom segmentu vozila je TSI EcoFuel motor (110 kW / 150 KS) nove generacije vozila. Radi se o motoru na zemni plin s dvostrukim punjenjem s ekstremno niskim vrijednostima potrošnje i emisije. Nijedan automobil sa serijskim pogonom ne zagađuje manje okoliš.

VW Touran je sa 1,13 milijuna prodanih primjeraka najuspješnije prodavani njemački monovolumen, a između ostalog i «pojam» obiteljskog automobila. I vaš će ga pas zavoljeti.(PS/MŠ)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox