Atlantic Grupa potvrdila izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima

05/09/2018

Atlantic Grupa, jedna od vodećih prehrambenih tvrtki u regiji, šesti je put nositeljica prestižnog Certifikata Poslodavac Partner. Atlantic Grupa je u procesu ocjenjivanja ostvarila 95% od mogućeg broja bodova te tako pokazala koliko ulaže u razvijanje svojih zaposlenika.


U Atlanticu ističu da su njihove temeljne vrijednosti kreativnost, strast i rast, a upravo je snažna predanost komuniciranju tih vrijednosti i strategije svim zaposlenicima jedan od razloga za ostvarenih izvrsnih 100% bodova u području Strategije, jednom od pet glavnih područja koja se ocjenjuju. Osim toga, Atlantic Grupa se ističe razvijenim sustavom komunikacije unutar tvrtke te visoko kvalitetnim sustavom upravljanja učinkom zaposlenika.

U procesu ocjenjivanja, Atlantic Grupa se također istaknula i svojim programom brige za zdravlje i dobrobit zaposlenika, koji se sastoji od tri komponente. Prva komponenta, Tijelo i um, uključuje sistematske i dodatne medicinske preglede zaposlenika te solidarnu pomoć prema potrebi. Druga komponenta, Duša, usmjerena je na podupiranje humanitarnog rada zaposlenika financijski ili davanjem slobodnog dana za volontiranje, dok treća komponenta, Ravnoteža, uključuje različite projekte namijenjene podupiranju ravnoteže privatnog i poslovnog života zaposlenika, poput slobodnog dana zaposlenicima na prvi dan škole njihovog djeteta, fleksibilnog radnog vremena i slavljenja posebnih postignuća zaposlenika

Ana Marušić direktorica Ljudskih resursa Atlantic Grupe za Hrvatsku primila je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

„Najvažnije nam je ono što o Atlanticu kao poslodavcu i partneru kažu ljudi koji u Atlanticu rade i s nama surađuju, no uvijek je dobro i korisno čuti te dobiti uvid „nezavisnih stručnjaka“. Objektivna ocjena nam je orijentir i motivacija za daljnji razvoj, a čemu projekt poput CEP-a i služi. Vrlo smo ponosni što smo prepoznati kao kompanija koja je izvrsna u upravljanju ljudskim resursima,“ istaknula je Ana Marušić.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox