Coca-Cola HBC Hrvatska među pet najboljih poslodavaca partnera

27/07/2018

Ove je godine Coca-Cola dobila 97 % ukupno mogućih bodova, čime si je osigurala i mjesto među pet najboljih poslodavaca partnera na hrvatskome tržištu.


Kao poslodavac se Coca-Cola HBC Hrvatska ističe odlično osmišljenim procesima u svih pet ocjenjivanih područja ljudskih potencijala te neprestanim radom na njihovu razvoju kako bi se pratile unutrašnje potrebe u tvrtki i potrebe sve zahtjevnijega tržišta. Ove je godine najveći broj bodova ostvaren u području upravljanja učinkom zahvaljujući uključivanju i inovacijama koje tvrtka neprestano provodi. Coca-Cola velik naglasak stavlja na digitalizaciju u području ljudskih potencijala i tako ide u korak s vremenom i razvojem ljudskih potencijala na najvišoj razini.

Znatnim ulaganjima u usavršavanje zaposlenika i njihovu dobrobit Coca-Cola HBC Hrvatska živi svoje geslo da su upravo ljudi njihov najvrjedniji potencijal te da je poslovni uspjeh izravna posljedica njihove stručnosti, uključenosti i predanosti.

Nela Bučević, direktorica Odjela za ljudske potencijale primila je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana uprave tvrtke SELECTIO.

Svjesni kako su za naš dugoročni poslovni uspjeh ključni upravo zaposlenici, raduje nas što je i u ovoj godini prepoznata izvrsnost našega rada u razvoju ljudskih potencijala. Brojni programi i aktivnosti koje provodi Coca-Cola HBC Hrvatska usmjereni su prema našim zaposlenicima u cilju postizanja još boljih uvjeta rada i unaprjeđenja odnosa unutar tvrtke. Prateći dinamiku tržišta i promjene u potrebama naših zaposlenika stalno radimo na unaprjeđenju učinkovitosti i otvaranju prostora za kreativno razmišljanje i inovacije naših zaposlenika. Certifikat Poslodavac partner dodatni je poticaj da nastavimo s daljnjim ulaganjem u unaprjeđenje odnosa sa zaposlenicima te stvaranje uvjeta za njihov razvoj i potpuno iskorištavanje njihovih potencijala. – istaknula je Nela Bučević, direktorica Odjela za ljudske potencijale.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox