Tražite posao? Probajte preko novootvorene burze rada

20/05/2011

Uz pomoć novih tehnologija i aktivnih ljudi, tvrtka je Herus Grupa iz Splita pokrenula platformu za elementarno informatički pismene nezaposlene koji na internetskoj stranici www.fullbusiness.com mogu stupiti u kontakt s poslodavcem i posljedično pronaći posao, piše slobodnadalmacija.hr.

 

Predsjednik Herus Grupe Tomislav Bajić, na projektu je radio dvije godine te je uspio skupiti 1665 tvrtki koje su se registrirale na stranici i s kojima nezaposleni mogu stupiti u izravnu komunikaciju. Potrebno se tek besplatno registrirati na stranici i tako kontaktirati odgovorne osobe iz ponuđenih tvrtki.

Tvrtke su uglavnom srednji i manji poduzetnici koji su detaljno prezentirani na ovim internetskim stranicama i tražitelj posla može dobiti dovoljno informacija o njima. S druge strane, platforma je idealan medij koji omogućuje i nezaposlenom da se izravno ponudi poslodavcu i da sam kreira svoje prednosti te ih ponudi na tržištu.

Bajić se nada da će njegov projekt dovesti do velikog broja zaposlenih jer kada bi, kako sam navodi, svaka od registriranih tvrtki zaposlila tek jednoga to bi već bilo 1665 zaposlenih. Trenutno se na platformi traži 50 zaposlenika, a koliko nezaposlenih traži posao nije poznato budući da oni komuniciraju direktno s poslodavcima. (SJ)

 

Izvor: www.slobodnadalmacija.hr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox