Dodjelom nagrada ATTEND završio 3. RSVP festival

Najbolji event 2017. je Nikola Tesla – Mind from the Future, interaktivna izložba koja se još uvijek može pogledati u Zagrebu u Meštrovićevom paviljonu, sve do 20. ožujka, a nakon toga ide na svjetsku turneju.


Time je završilo je 3. izdanje RSVP festivala u Plaza Event Centru, koje je okupilo više od 300 event stručnjaka i ljudi povezanih s event industrijom. Drugog dana programa sudionici su mogli poslušati 17 predavanja koja su se bavila trendovima u industriji, tehnologijama koje se koriste na eventima te primjerima uspješno realiziranih evenata. Tijekom dva dana ukupno je održano 36 predavanja, radionica i panela, a sudjelovalo je 47 stranih i domaćih predavača. U Expo zoni bila su izložena najsuvremenija light, video i audio rješenja za event industriju.

Drugog festivalskog dana sudionici su imali niz prilika za upoznavanje, druženje i razmjenu „ratnih priča“ jer su se predavanja održavala u neformalnoj atmosferi pa su izlaganja često prerastala u ugodne razgovore, rasprave i dijeljenje iskustava. Alen Nađsombat, direktor marketinga NK Osijek pričao je o tome kako je klub vratio navijače na stadion, Dijana Zorić iz Laboratorija zabave na izuzetno zabavnom izlaganju ispričala je kako steći i zadržati klijenta, a Iva Radošević, Matija Brlek i Matej Pašalić predstavili su svoj projekt Bike Polo International Tournament Zagreb - Između sporta i kulture. Na panelu Corporate Events - Ways To Inspire And Motivate Aleksandra Uhernik Đurđek, Smiljana Štrbac, Nikolina Bradić Belobrajdić, Jasminka Jelčić i Debora Petrović razgovarale su o odnosu između incentivea i motivacije zaposlenika.

Dobitnike godišnje festivalske nagrade ATTEND za najbolja događanja u regiji odabrao je žiri u sljedećem sastavu: Snežana Subotić, agencija Prototip (RS), Vartan Surmejan, The Event Cook (FYRM) i Marko Bolković, direktor Festivala Visualia, lanjskog dobitnika ATTENDa u kategoriji Najbolji događaj godine, te predstavnik udruge Događaj, organizatora RSVP festivala. ATTEND se dodjeljuje u 8 kategorija te u počasnoj kategoriji Najbolji event godine, za koju su konkurirali dobitnici nagrada po kategorijama.

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox