Na Milanovićeve optužbe da vodi prljavu kampanju Kosor odgovara: Pravi se javio!

Predsjednica hrvatske vlade Jadranska Kosor je, odgovarajući na upite novinara, optužila SDP da "vrijeđa, blati i ponižava HDZ".

Na pitanje kako komentira izjavu predsjednika SDP-a Zorana Milanovića da HDZ vodi „prljavu“ kampanju, a da će njegova stranka vodi fer kampanju, Kosor je odgovorila riječima: „A, pravi se javio“. Dvije godine koliko vodim Vladu i HDZ nije prestala prljava kampanja Socijaldemokratske partije. Dodala je kako su oni zadnji koji mogu govoriti o prljavoj kapmanji.

Nisu prestale uvrede, poniženja, a pogledajte kadrove u elektroničkim medijima u kojima prvi ešalon SDP-a - Jovanović, Linić, Opačić, Stazić, te njihov glavni tajnik uključujući i šefa SDP-a, blate i ponižavaju HDZ, rekla je Kosor novinarima za današnjeg posjeta kninskom području.

Pozvala je da se pogledaju izjave SDP-ovih dužnosnika posljednjih dana, a posebice na dan nedavnog HDZ-ovoog izvještajnog sabora kada se, kako je rekla, „najbliži Milanovićev suradnik Jovanović obrušio na 10.000 izaslanika koje je uputio, kako je kazao, prema Remetincu“. Kosor je također zamjerila SDP-ovcima da su opstruirali „svaki milimetar“ pregovora s Europskom unijom.

Kritizirajući postupke SDP-a Kosor je podsjetila kako perjanica te stranke „(Ranko) Ostojić prijeti svima nama da će nas pozatvarati“, te da „nitko ne bi smio govoriti ni jednoj nepravilnosti, a ne daj Bože o nekom kaznenom djelu SDP-a, jer je ta stranka nedodirljiva“. (Hina/jk)

 

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox