Novi broj časopisa Udruga.hr

Novi, rujanski broj časopisa Udruga.hr je u tisku, a u Vašim poštanskim sandučićima možete ga očekivati sljedeći  tjedan!

Časopis je prvenstveno namijenjen predsjednicima udruga i ostalim odgovornim osobama u udrugama pa im i u ovome broju donosimo mnoštvo zanimljivih tekstova sa korisnim informacijama.

Hvala Vam na 4 godine povjerenja!

U novom broju razgovarali smo s Marijanom Jergović, dobitnicom Volonterskog Oskara 2016., predsjednicom udruge "Smiješak za sve" koja okuplja više od 80 volontera, popularno nazvanih tete i stričeki pričalice koji čitaju i pričaju priče djeci u bolnicama.

Tema broja je "Financiranje udruga iz proračuna grada Zagreba"

Kolumne - "Udruge pomažu stvaranju cijele slike", Zorislava Antuna Petrovića te "Nevladin sektor u Bosni i Hercegovini" Anđelka Brezovnjačkog.

Neke od tema o kojima smo pisali:

- Mobilni marketing

- Uloga europskih udruga

- Pokloni i donacije udrugama

 - Udruga kao zakupnik poslovnog prostora

- Udruge u postupcima javne nabave

Odgovarali smo na vaša pitanja vezano uz prijeboj članarine, rad umirovljenika u udruzi, računima prema inozemstvu, plaćanju u gotovini u inozemstvu, potpisivanju ugovora o cesiji.....

O časopisu Udruga.hr 

(8 brojeva godišnje-tiskano izdanje), časopis se ne prodaje pojedinačno, niti se ne može kupiti na kioscima
Cijena jedne god. pretplate s PDV-om: 295,00 kn. U cijenu godišnje pretplate, osim osam brojeva tiskanog izdanja časopisa,  uračunate su i telefonske konzultacije s našim stručnjacima za rad udruga i to iz područja poreza, radnih odnosa i prava u poslovanju udruga. Savjete možete koristiti dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 9 do 13 sati putem posebnog broja telefona koji je objavljen u časopisu Udruga.hr broj siječanj 2014.

Pretplatiti se možete na broju telefona 01 49 21 742 i 01 49 21 737 ili kod kolegice Lidije Prskalo u službi pretplate (prskalo.ripup.hr). Svaki pretplatnik na tiskano izdanje ima pravo i na besplatne konzultacije telefonom iz područja rada udruga (računovodstvo, porezi, pravo) i to utorkom i četvrtkom od 8.30 do 13 sati putem posebne telefonske linije samo za Udruga.hr pretplatnike.

Udruga.hr izlazi isključivo u tiskanom obliku 8 puta godišnje, prosječno svakih mjesec i pol dana. Portal www.udruga.hr informativnog je tipa na kojem ćemo objavljivati aktivnosti vezane uz najavu seminara, konferencija, najave tema o kojima ćemo pisati te se na njemu neće nalaziti tekstovi iz tiskanog izdanja.

 

Pretplatiti se možete na linku : http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-casopisa-udrugahr PS/S.P.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox